Aktion Kostenloser Versand ab 30€ Bestellwert. Gutschein-Code YEAAAH

FAQ - Usein kysyttyä

Omat tilaukset

Omat tilaukset

En saanut vahvistusta tilaukselleni. Miten toimin?

Sinulle lähetetään sähköpostilla tilausvahvistus välittömästi hyväksyttyäsi tilauksen. Jos et saanut tilausvahvistusta sähköpostiisi:

 • Olet antanut virheellisen sähköpostiosoitteen.
 • Tilausvahvistus ei ole läpäissyt roskapostifilttereitä.
 • Tilauksesi ei ole mennyt läpi.
 • Olemme saaneet tilauksesi, mutta on ilmennyt teknisiä ongelmia.

Jos voit sulkea pois kaksi ensimmäistä mahdollisuutta, ota meihin yhteyttä tästä Ota yhteyttä . Muista kertoa nimesi ja sähköpostiosoitteesi, sekä arvioitu aika, jolloin lähetit tilauksen. Me tarkistamme, mistä ongelma voi johtua, ja otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

Sain vahvistuksen tilaukseni lähettämisestä, mutta toimitus ei ole saapunut perille. Miten toimin?

Tilaukset sinulle toimittaa GLS, DHL ja Deutsche Post. Jos toimitus ei ole saapunut perille normaalin toimitusajan puitteissa (3-7 arkipäivää), ole hyvä ja ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella Ota yhteyttä . Me huolehdimme, että ongelma ratkaistaan välittömästi.

Ilmoitin vahingossa väärän tilausnumeron palautuslomakkeessa. Miten toimin?

Jos olet tilannut Oma tili , tarkista tilauksen status sieltä. Jos maksu ei ole mennyt läpi, ota yhteyttä Tuki . Jotta voimme palata asiaan mahdollisimman pian, ilmoita viestissä:

 • nimesi
 • sähköpostiosoite, jota olet käyttänyt tilauksen yhteydessä
 • tilausnumero
Asiakaspalveliamme ottavat sinuun yhteyttä kahden arkipäivän kuluessa.

Tilaus

Miten DeinDesign takaa tietojeni säilymisen salaisena?

Voit aina luottaa, että antamasi tiedot käsitellään luottamuksella, eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Tiedonsiirrossa käytämme Thawte SSL 123:n 256 bittistä salausta.

Tallennamme ainoastaan tilaukselle olennaiset tiedot. Halutessasi tuhoamme kaikki tietosi välittömästi asiakasrekisteristämme. Jos olet luonut asiakastilin, voit poistaa sen halutessasi välittömästi.

Luotettavuuden ja läpinäkyvyyden takaamiseksi verkkokauppamme on testattu yli sadan laatukriteerin avulla käyttäen "Trusted Shops" -palvelua. Näin tarjoamme lisätakuun jokaisella asiointikerrallasi verkkokaupassamme. DesignSkins.com -verkkokaupan saama Trusted Shops -sertifikaatti ja muuta lisätietoa verkkokaupan kuluttajasuojasta löydät täältä.

Tilaukseni aikana ilmeni teknisiä ongelmia. Miten toimin?

Valitettavasti teknisiltä ongelmilta ei aina voi välttyä. DesignSkins®-verkkokaupassamme asiointi onnistuu kaikilla yleisimmillä selaimilla. Jos ongelmia kuitenkin ilmenee, tyhjennä selaimen välimuisti ja avaa DesignSkins.com -sivusto uudelleen. Täältä löydät ohjeet selaimen välimuistin tyhjentämiseen:

Internet Explorer

Menu - Extras - Internet Options - Temporary Internet Data - Delete Files

Firefox

Menu- Extras - Settings - Privacy- Cache - Clear Cache Now

Netscape

Menu - Edit - Preferences - Advanced - Cache - Clear Memory Cache - Clear Disk Cache

Safari

Menu - Empty Cache

Pyrimme kehittämään palveluamme jatkuvasti, ja poistamaan mahdollisesti ilmenevät ongelmat välittömästi niiden ilmennyttyä. Jos sinulla on ongelmia tuotteiden tilaamisessa haluamme kuulla mielipiteesi .

Sisään kirjautuminen | Rekisteröityminen

Tarvitseeko minun rekisteröityä ja avata oman tili tehdäkseni tilauksen?

Sinun ei tarvitse rekisteröityä ja avata omaa tiliä tilataksesi tuotteita verkkokaupastamme. Saat kuitenkin paljon hyötyä, kun rekisteröidyt ja avaat oman DesignSkins®-tilin:

 • Voit seurata tilaustesi etenemistä
 • Näet oman ostohistorian
 • Voit tehdä uusintaostoksia yhdellä klikkauksella
 • Tilaaminen on helpompaa ja nopeampaa
Kuinka voin rekisteröityä ja avata oman tilin?

Voit rekisteröityä helposti viimeisteltyäsi tilauksen.

Kuinka voin poistaa oman tilini?

Voit myös lopettaa tilisi välittömästi, kun haluat. Valitse "poista tili"hallintapaneelista. Poistaaksesi tilin pysyvästi sinun täytyy vahvistaa se salasanalla. Tuhottuasi tilin kaikki tietosi hävitetään pysyvästi.

Suur- ja erikoistilaukset

Keneen otan yhteyttä isoissa tilausmäärissä?

Yli 20 DesignSkins®-tuotteen kertatilaukset luokitellaan massatilauksiksi. Jos haluat tilata useita skinejä kerralla, ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella . Myyntitiimimme ottaa sinuun yhteyttä ja räätälöi sinulle tarjouksen.

Voinko tehdä erityistilauksia tuotteille, joita ei ole valikoimassanne?

Jos et löytänyt haluamaasi tuotetta valikoimastamme, voit myös tehdä erikoistilauksia. Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella ja kerro minkälainen tarve sinulla on. Myyntitiimimme ottaa sinuun yhteyttä ja räätälöi sinulle tarjouksen.

Toimitus ja maksuehdot

Toimitus

Mitkä ovat tilaamani tuotteen toimituskulut?

Toimituskulut (Eurooppa):

 • 2,95 EUR kategoriat: MP3-soittimet, kännykät, käsikonsolit
 • 4,95 EUR kategoriat: kannettavat tietokoneet, pelikonsolit, erikoistuotteet, koti ja sisustus

Lisätiedot toimitusvaihtoehdoista ja -kuluista löydät täältä: Toimitusaika & toimituskulut .

Kuinka tilaukseni saapuu perille?

Pyrimme valmistamaan ja lähettämään tilauksesi kahden vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Toimitusehdot:

 • Kuitti maksusuorituksesta (käteismaksu tai PayPal)
 • Tilausnumero
 • Toimitusosoite
 • Toimiva sähköpostiosoite

Tuotteen toimituksesta vastaa joko GLS, DHL tai Deutsche Post. Toimitusaika on 3-7 päivää. Saat vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen välittömästi, kun tuote on lähtenyt tehtaaltamme.

Toimitusosoitteeni on eri kuin PayPal-tililläni. Mihin osoitteeseen toimitatte tilaamani tuotteen?

Toimitamme tilaamasi tuotteet aina siihen osoitteeseen, jonka olet meille ilmoittanut tilauksesi yhteydessä. PayPal-tilin osoitetiedot eivät vaikuta tilaukseen.

Onko noutopisteitä?

Toimitamme suuren osan DesignSkins® tuotteita DPD:llä. Tästä syystä emme tarjoa noutopiste toimituksia toistaiseksi.

Maksutapa

Olen kadottanut teidän tilitiedot. Mille tilille siirrän maksusuoritteeni?
Lista maista, joihin voit tehdä tilauksen käteissiirrolla löydät tästä: impressum .
Miten voin maksaa tilaukseni?

Voit maksaa tilauksesi seuraavilla tavoilla:

 • Käteismaksu
  Käteismaksun tulee tapahtua viikon kuluessa tilauksesta. Käsittelemme tilauksesi välittömästi rahojen saavuttua tilillemme.
 • PayPal
  Voit suorittaa maksun PayPal-tililtäsi ( paypal@DesignSkins.com ). PayPal ei aiheuta mitään lisäkuluja, tarvitset vain ilmaisen PayPal-tilin. Voit rekisteröityä PayPal-järjestelmään tästä: PayPal.fi
 • Luottokortit
  Visa ja Master Card.
Milloin PayPalin kautta suorittamani maksu on valmis?

PayPalilla tapahtuva maksu on valmis maksusuoritteen näkyessä tilillämme. Yleensä PayPalin kautta maksusuorite näkyy meillä välittömästi. .

Voinko vaihtaa maksutapaa suoritettuani maksun?

Maksutapaa ei voida vaihtaa maksusuoritteen saavuttua tilillemme.

Takuu & Vaihto-oikeus

Voinko muuttaa tai peruuttaa tilaukseni?

Kyllä, voit muuttaa tai peruuttaa tilauksesi niin kauan, kuin tilaamaasi tuotetta ei ole vielä valmistettu. Jos sinulla on oma tili , voit tarkistaa tilauksesi statuksen kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi.

Vaihdatteko viallisen DesignSkins®-tuotteen?

Kyllä. Jos saamassasi tuotteessa ilmenee valmistusvirhe, saat uuden vaihdossa.

Voinko vaihtaa tai palauttaa tilaukseni?

Kyllä. Jos olet tilannut tuotteesi valmiskuvien valikoimastamme, voit perua tilauksesi kahden viikon kuluessa ilman syytä. Voidaksemme palauttaa rahasi, liitä yhteystietosi, kopio laskusta ja tilinumerosi palautustuotteen yhteyteen. Jotta voimme hyvittää rahat tilillesi, on palautettava tuote oltava irroittamattomana alkuperäisessä arkissaan. Lisätietoja palautusoikeudesta saat täältä: Palautusoikeus .

Voinko vaihtaa tilaamani valmiskuvan omaan kuvaan?

Kyllä. Olemme ainoa skin kuoria tarjoava palvelu, jossa sinulla on täysi vaihto- ja palautusoikeus valmiskuville.

Olen palauttanut tilaamani tuotteen. Milloin rahat ilmestyvät tililleni?

Käsittelemme palautuksesi välittömästi vastaanotettuamme sen, ja korvaamme tuotteen hinnan ilmoittamallesi pankkitilille. Rahojen siirtyminen riippuu rahoituslaitoksista, emmekä voi vaikuttaa niiden nopeuteen. Yleensä rahat palautuvat tilillesi noin 5-8 päivän palautuksen saapumisesta meille.

Tuote

DesignSkins®

Mikä on DesignSkins®?

DesignSkins® on tarran omaisesti valmistettu, korkealaatuinen ja lähes huomaamattoman ohut design-materiaali, joilla voit personoida eli tuunata elektroniikkatuotteiden, huonekalujen ja muiden sinulle rakkaiden esineidesi pinnat omilla kuvilla, kuoseilla, grafiikoilla ja teksteillä. Se on helposti paikoilleen asettuvasta erikoisvinyylimateriaalista kerroksittain valmistettu kuori, joka luo esineillesi suojaavan "ihon" - tästä syystä tätä erikoismateriaalia kutsutaan maailmalla nimellä "skin". Näiden design-kuorien alla olevan liimapinnan ilmakanavat takaavat aina sileän ja täydellisen lopputuloksen, täysin ilman ilmakuplia.

Tämä patentoitu teknologia takaa, että DesignSkins®-tuotteita on helppoa ja vaivatonta käyttää, ja ne ovatkin paljon enemmän kuin pelkkä tarra tai kuori.

Mistä DesignSkins®-tuotteet on valmistettu?

DesignSkins® on valmistettu helposti paikoilleen asettuvasta erikoisvinyylimateriaalista, jonka liimapinnan alla olevat ilmakanavat takaavat, että DesignSkins®-tuotteet asettuvat paikoilleen aina ilman ilmakuplia ja lähtevät irti jälkiä jättämättä. Nerokkaan rakenteensa ansiosta DesignSkins®-tuotteet on mahdollista myös irrottaa ja asettaa udelleen paikoilleen, mikäli et ole tyytyväinen heti ensimmäisellä kerralla.

Minkä värinen DesignSkins® on ilman painatusta?

DesignSkins® painetaan valkoiselle täysin läpäisemättömälle vinyylille, joten alle jäävä pinta peittyy täydellisesti.

Kuinka kauan DesignSkins® säilyy laitteen pinnassa?

DesignSkins® on valmistettu erittäin kestävästä erikoisvinyylimateriaalista ja korkealaatuinen painotekniikka takaa värien säilymisen pinnassa vuosiksi eteenpäin. Korkeatasoinen painojälki viimeistellään naarmuilta suojaavalla kestävällä korkeakiiltomuovilla.

Pinnan Kestävyys riippuu toki myös laitteen käyttötavasta.

Tuote kuluu eri tavalla kulkiessa mukanasi taskussa (esim. iPodit, kännykät, kämmentietokoneet) kuin ilman ulkopuolista rasitusta (esim. tietokoneet, pelikonsolit).

Joka tapausessa DesignSkins®-tuotteet säilyttävät näyttävyytensä pitkään käyttötavasta riippumatta. Suosittelemme kuitenkin pitämään laitteistasi hyvää huolta, jotta sekä laite, että sitä suojaava DesignSkin säilyvät tyylikkäinä päivästä toiseen.

Kiinnittäminen | Irroittaminen

Pitääkö minun lähettää laitteeni teille, jos haluan tuunata siihen oman kuoren?

Ei, sinun tarvitsee vain valita laitemallisi valikoimastamme. Olemme jo mitanneet tuotteesi ulkomitat valmiiksi ja toimitamme sinulle tilaamasi skin-tuotteen. Voit helposti kiinnittää kuoren itse paikoilleen.

Miten asetan tilaamani DesignSkins®-tuotteen paikoilleen?

Se on todella helppoa. Erikoisliimapinnassa olevien ilmakanaviensa ansiosta DesignSkins®-tuotteet voidaan asemoida paikoilleen käden käänteessä, aina ilman ilmakuplia.

Jokaisen lähettämämme tuotteen mukana saat myös ohjeet skinin asettamiseksi paikoilleen. Se on aina helppoa ja nopeaa!

Jääkö tuunaamani skin-kuoren pinnan alle kuplia?

Kyllä, se on juuri niin helppoa. DesignSkins®-tuotteiden patentoitu rakenne takaa aina täydellisen lopputuloksen. Erityiset liimapinnan alla kulkevat ilmakanavat kuljettavat ilman skinin alta pois, jolloin se asettuu paikoilleen ilman inhottavia ilmakuplia.

Due to that technology everybody can apply DesignSkins® bubble-free.

Irtoaako DesignSkins® jälkiä jättämättä?

Mittaamme tuotteemme aina käyttäen valmistajien omia malleja. DesignSkins®-tuotteet istuvat täydellisesti kaikkiin sileisiin pintoihin pintamateriaalista riippumatta. Voit myös irrottaa kuoren jättämättä lainkaan jälkiä, helposti ja yhtenä kappaleena.

Vaikuttaako DesignSkins®-tuotteiden käyttö laitteen takuuseen?

Ei. DesignSkinien käyttö ei vaikuta laitteiden takuuseen.

Sopivuus tuotteeseen

Tilaamani DesignSkins®-tuote ei peitä laitettani kokonaan. Miksi?

Laitteen muodosta ja koosta riippuen kaikkia laitemalleja ei voida peittää skin kuorilla kokonaan. Esim. kannettavan tietokoneen pyöristetyt reunat saattavat edellyttää muutaman millimetrin leikkuuvaran.

Takaamme, että kaikille valikoimassamme oleville laitteille olemme aina testanneet ja valinneet parhaan mahdollisen istuvuuden, jotta voit olla aina tyytyväinen lopputulokseen.

Valikoima Laitteet

Category Laptops

En löydä kannettavaa tietokonetta valikoimistamme. Voinko silti tilata skin-tuotteen?

Jos kannettava tietokoneesi ei löydy valikoimistamme, suosittelemme tarkastamaan standardikoot-kansion josta löytyy neljä eri kokoa. Nämä neljä eri kokoa tulisi sopia useimpiin malleihin. Tarkka koko on ilmoitettu senttimetrien tarkkuudella, joten voit verrata standardikokoja omaan kannettavaan tietokoneesi. Löydät standardikokoiset skin-suojat täältä: Valitse: Tuotteet -> Läppärit -> Standardikoot

Vinkki: Tuotevalikoimamme ovat aakkosjärjestyksessä.

Läppärini ei löydy tuotevalikoimistamme. Löysin kuitenkin etsimäni mallin edeltäjän. Voinko tilata tuon mallin? (Esimerkiksi käytössäni on malli Samsung R60, sopiiko suoja Samsung R55 tai R65 läppärilleni?)

Eri mallien leikkaukset eroavat keskenään. Tästä syystä emme voi taata istuvuutta muuta kuin valikoimiemme tuotteiden osalta.

Jos kannettava tietokoneesi ei löydy valikoimistamme, suosittelemme tarkastamaan standardikoot-kansion josta löytyy neljä eri kokoa. Nämä neljä eri kokoa tulisi sopia useimpiin malleihin. Tarkka koko on ilmoitettu senttimetrien tarkkuudella, joten voit verrata standardikokoja omaan kannettavaan tietokoneesi. Löydät standardikokoiset skin-suojat täältä: Valitse: Tuotteet -> Läppärit -> Standardikoot

Vinkki: Tuotevalikoimamme ovat aakkosjärjestyksessä.

Tuleeko kannettavaan tietokoneeseeni DesignSkin – suoja sekä kanteen että näppäimistölle?

Ei, DesignSkins – suoja tehdään ensisijaisesti kannettavan tietokoneen kantta varten.

Mistä löydän DesignSkins® - suojan kannettavan tietokoneeni näppäimistölle?

Näppäimistön DesignSkins – suojat löytyvät samasta kategoriasta kannettavien tietokoneiden suojien kanssa Esimerkiksi: jos etsit Apple Macbook – kannettavalle tietokoneelle näppäimistöön DesignSkins – suojaa, löydät sen muiden tuotteiden joukosta: Valitse Tuotteet -> Läppärit -> Apple

Vinkki: Tuotevalikoimamme ovat aakkosjärjestyksessä.

Category cell phone and tablets

Puhelimeni tai tablettini ei löydy valikoimistamme. Kuinka te voitte auttaa?

Laajennamme valikoimiamme jatkuvasti ja pyrimme tarjoamaan DesignSkins® - suojan laitteellesi niin pian kuin mahdollista. Täytä tämä lomake ja kerro, mikä tuote puuttuu valikoimistamme.

Vinkki: Tuotevalikoimamme ovat aakkosjärjestyksessä.

Miksi puhelimeeni etuosaan ei saa DesignSkins - suojaa?

Teknisistä syistä voi olla joskus mahdotonta valmistaa puhelimen etuosaan DesignSkins-suojaa, joten joillekin puhelimille löytyy suoja ainoastaan takaosaan. Jos esikatselussa näkyy vain toinen puhelimen puolista, on DesignSkins – suoja tätä puolta varten.

Puhelimeni näyttää erilaiselta kuin esikatselun puhelin vaikka valitsin oikean mallin.

Näkemäsi puhelin on pelkkä esikatselupuhelin. Ei hätää – takaamme että tilaamasi suoja on mitoitettu millilleen juuri sinun valitsemasi mallin mukaan.

Other categories

Omistan laitteen joka ei löydy valikoimistamme. Mitä voin tehdä?

Laajennamme valikoimiamme jatkuvasti ja pyrimme tarjoamaan DesignSkins® - suojan laitteellesi niin pian kuin mahdollista. Täytä tämä lomake ja kerro, mikä tuote puuttuu valikoimistamme.

Viimeisimmät DeinDesign™ - uutiset ja. Tarjoukset: tilaa DesignSkins - uutiskirje .

Vinkki: Tuotevalikoimamme ovat aakkosjärjestyksessä.

General questions concerning devices and products

Vaikuttaako DesignSkins – tuunaus laitteeni takuuseen?

Ei. DesignSkins – suojan asentaminen laitteeseesi ei tule vaikuttamaan laitteen takuuseen. Suojat on helppo poistaa milloin vain jälkiä jättämättä. DesignCoverit, eli kovat kuoret, voidaan irroittaa ja vaihtaa vaikka aina oman mielialan mukaan.

Voinko ostaa laitteitakin?

Ette. Esikatselukuvat ovat osviittaa siitä, miltä suoja tulee laitteellanne näyttämään. Hinnat käsittävät vain DesignSkins® - suojat.

Tyylit

Tarjoatteko DesignSkinejä myös muissa väreissä?

Ei, tarjoamme kuoseja ainoastaan niillä väreillä, joilla ne ovat esillä valikoimassamme. Jotkut kuoseista on mahdollista saada eri värisinä räätälöimällä ne SkinDesigner ohjelmassa. SkinDesigner-ohjelmalla voit myös luoda täysin omia kuoseja.

Kuinka usein tarjoatte uusia kuoseja?

Pyrimme lisäämään jatkuvasti uusia laitemalleja valikoimaamme. Meille on ensisijaisen tärkeää, että löydät valikoimastamme mahdollisimman uniikkeja ja yksilöllisiä tyylejä, mutta emme voi luvata tiettyä ajankohtaa, jolloin valikoimamme kasvaa.

Saadaksesi uutisia viimeisimmistä tapahtumista ja uusimmista designeista alennuksista ja eduista, tilaa meidän uutiskirje .

Haluaisin saada lisenssin alaisia kuoseja, kuten suosikkielokuvista tai urheiluseuroista, mutta en löydä niitä valikoimastanne. Miten voitte auttaa?

Pyrimme lisäämään jatkuvasti uusia laitemalleja valikoimaamme.

Voit auttaa meitä laajentamaan valikoimaamme. Jos valikoimastamme puuttuu lisenssituote, josta olisit kiinnostunut, lähetä ystävällisesti lisenssin omistajalle linkki meidän palveluumme. Voit ehdottaa lisensiin omistajalle palveluamme, jotta hänen tuotteensa löytäisivät meidän verkkokauppaamme lähitulevaisuudessa.

SkinDesigner

Voinko suunnitella läpinäkyvän pinnan?

Pinnan perusväri DesignSkins®-tuotteissa on valkoinen. Vaikka lisäät lataamasi kuvan läpinäkyvyyttä SkinDesigner-ohjelmassa, perusväri säilyy samana. Läpinäkyvyys vaikuttaa siis ainoastaan ladattuun kuvaan, ei itse skin kuoreen.

Voinko käyttää kuvaa, jossa on läpinäkyviä osia?

Toki, mutta sinun on huomioitava, että läpinäkyvät osat tulevat painetuksi joko valkoisella tai SkinDesigner-ohjelmassa valitsemallasi pohjavärillä.

Miksi voin suurentaa kuvaa vain tiettyyn rajaan asti?

Taataksemme, että saat aina parhaan mahdollisen lopputuloksen myös itse ladatuista kuvistasi. Kuvan suurennusmahdollisuus riippuu alkuperäisen kuvan koosta ja resoluutiosta.

Mitä voin tehdä, jos lataamani kuva on liian pieni valitsemaani laitteeseen?

Jos lataamasi kuva on liian pieni valitsemaasi laitteeseen, voit kokeilla jotain seuraavista vaihtoehdoista:

 • Valitse SkinDesigner-ohjelmassa "Valitse pohjaväri" vaihtaaksesi skin kuoren pohjavärin.
 • Lataa suurempi versio samasta kuvasta SkinDesigner-ohjelmaan.

Valitsemani kuvan resoluutio on riittävä. Kuitenkin esikatselukuva SkinDesigner-ohjelmassa näyttää rakeiselta. Miksi?

SkinDesigner-ohjelma pienentää automaattisesti esikatselukuvaa, jolloin kuva saattaa vaikuttaa rakeiselta. Käytämme aina alkuperäistä kuvaa valmistaessamme DesignSkins®-tuotteesi, joten sinun ei tarvitse huolestua. Esikatselukuvan laatu ei vaikuta lopullisen painetun tuotteen laatuun. Perussääntönä kannattaa pitää, että mitä korkeampi on kuvan resoluutio, sitä parempi on myös painojälki. Pitää myös muistaa, että painojäljen laatuun vaikuttavat myös monet muut asiat, kuten kuvan pakkausmuoto, valokuvausolosuhteet ja käyttämäsi kameran laatu (esim. liian vanhalla kamerakännykällä otettuja kuvia ei voida tulostaa riittävän korkealaatuisesti).

Lataamani kuva näyttää erilaiselta SkinDesigner-ohjelmassa kuin tietokoneeni kuvankatseluohjelmassa. Miksi?

SkinDesigner-ohjelma saattaa näyttää lataamasi kuvan värit kirkkaampina, kuin miltä ne näyttävät kuvankatselu- tai editointiohjelmassasi. Koska käytämme aina SkinDesigner-ohjelmalla lataamaasi alkuperäistä kuvaa retusoimattomana, värit eivät muutu painettaessa skin kuorta. Otathan kuitenkin huomioon, että eri näytöt toistavat värejä eri tavalla, ja lopullinen painettu jälki saattaa erota hieman näytöllä katsotusta kuvasta.

Näyttävätkö lataamani kuvan värit painettuna samalta kuin näytöllä?

Jokainen näyttö toistaa värit hieman eritavalla. Tästä syystä painettu jälki saatta poiketa hieman näytöllä katsotusta kuvasta.

Voinko käyttää PMS- tai spottivärejä?

Painamme DesignSkins®-tuottet CMYK-neliväripainotekniikalla. PMS tai muita spottivärejä ei voida painatuksessa käyttää. Jos kuvassasi on käytetty spottivärejä, on ne konvertoitava CMYK-neliväreiksi ennen kuvan lataamista SkinDesigner-ohjelmaan.

Tarjoukset

Mihin syötän saamani alennuskoodin?

Syötä saamasi alennuskoodi kenttään "alennuskoodi" tilausprosessin viimeisessä vaiheessa. Klikatessasi "Syötä alennuskoodi" antamasi koodi aktivoituu ja alennus siirtyy tuotteen ostohintaan.

Alennuskoodini ei toimi. Mitä teen?

Syötä saamasi alennuskoodi kenttään "alennuskoodi" tilausprosessin viimeisessä vaiheessa. Klikatessasi "Syötä alennuskoodi" antamasi koodi aktivoituu ja alennus siirtyy tuotteen ostohintaan.

Alennuskoodia syötettäessä on huomioitava seuraavaa:

 • Isot ja pienet kirjaimet on kirjoitettu oikein.
 • Välilyönnit on poistettu koodin edestä ja takaa.
 • Käyttämäsi koodi on voimassa www.DesignSkins.com -sivuilla, eikä jollain yhteistyökumppaneidemme sivuilla.
 • Käyttämäsi koodi on vielä voimassa.
 • Koodia ei ole jo käytetty.

Jos saamasi alennuskoodi ei edelleenkään toimi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin selvitämme asian.

Jos en käytä lahjakortin arvoa kokonaisuudessaan, jääkö käyttämätön osa lahjakortin arvosta tililleni?

Kyllä. Lahjakortin käyttämätön osa tallettuu tilillesi ja voit käyttää lahjakortin koodia seuraavissa ostoksissasi.

Voinko yhdistää useamman alennuskoodin tarjoukset samaan tilaukseen?

Et. Voit käyttää ainoastaan yhtä alennuskoodia tilausta kohden.

Lehdistö | PR

Kuinka voin ottaa teihin yhteyttä?

Lähetä meille sähköpostia tällä lomakkeella . Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Markkinointi | Yhteistyö | Jälleenmyynti

Haluan myydä DesignSkins®-tuotteita omilla kuoseillani. Onko tämänkaltainen yhteistyö mahdollista?

Kyllä, voit luoda oman Partner Shop -verkkokaupan ja myydä DesignSkins®-tuotteita omilla kuoseillasi.

Lisätietoja löydät täältä: Partner Shop Info

Olen graafikko/valokuvaaja/taiteilija/muotisuunnittelija ja haluan tehdä yhteistyötä DesignSkins®in kanssa.

Olemme aina kiinnostuneita uusista ideoista. Lähetä meille yhteystietosi ja näyte omasta työkansiostasi (omat nettisivut tai linkki, josta voimme ne ladata) käyttäen tätä lomaketta . Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Olen jälleenmyyjä. Miten otan teihin yhteyttä?

Lähetä meille sähköpostia tällä lomakkeella . Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Muita kysymyksiä

Muita kysymyksiä

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä asiakastukeen tällä lomakkeella . Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.