FAQ - Veel Gestelde Vragen

Mijn Bestelling

Mijn Bestellingen

Ik heb geen bevestiging via email ontvangen na mijn bestelling. Wat nu?

Direct na je bestelling ontvang je een email met een bevestiging van je bestelling. Heb je deze niet ontvangen? Dan ligt dat misschien aan het volgende:

 • Je hebt een verkeerd email adres ingevoerd.
 • De email is in je spam filter terecht gekomen.
 • Je bestelling is niet afgerond.
 • We hebben je bestelling ontvangen, maar er heeft zich een technisch probleem voorgedaan.

Controleer of de eerste twee opties een mogelijkheid zijn. Zo niet, neem contact op het ons via het formulier . Vermeld het email adres waarmee je besteld hebt, maar ook het tijdstip waarop je de order hebt geplaatst. We duiken er direct in!

Ik heb een email ontvangen waarin staat dat mijn skin verstuurd is, maar ik heb hem nog niet binnen..

Je bestelling wordt vanuit Duitsland verstuurd en kan even onderweg zijn. Heb je je bestelling niet binnen 5 dagen binnen, neem dan contact met ons op via het formulier . We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Ik heb een verkeerde bestel nummers opgegeven op mijn retour formulier. Wat kan ik hieraan doen?

Als je een klant account hebt, controleer hier dan de status van je order. Staat er dat de betaling nog niet binnen is, terwijl dit wel zo zou moeten zijn, neem dan contact op met klantenservice . Stuur hierbij de volgende gegevens mee, zodat we direct van start kunnen met het vinden van het probleem:

 • Naam
 • Email adres waarmee je hebt besteld
 • Order nummer
Onze klanten service komt zo snel mogelijk bij je terug.

Bestelling

Hoe beveiligen jullie mijn persoonlijke gegevens?

Het invoeren van persoonlijke gegevens in onze shop is veilig. Wij beveiligen je gegevens met een Thawte SSL 123 certificaat. Deze zorgt ervoor dat de gegevens versleuteld worden verstuurd.We bewaren je gegevens enkel en alleen voor het verwerken van je bestelling. Als je wilt, halen we al je persoonlijke gegevens op aanvraag weg. Heb je een account aangemaakt, dan kan je deze op elk gewenst moment verwijderen.

We willen zo transparant en veilig mogelijk zijn en garanderen dat we niets met je gegevens doen. Om deze reden hebben we een "Trusted shops" certificaat. Meer informatie hierover vind je hier.

Er was een technisch probleem tijdens het afronden van mijn bestelling. Wat moet ik doen?

Helaas komen technische probleem soms voor. Het bestellen in onze shop werkt is de meest gebruikte browsers. Heb je toch een probleem, leeg dan de cache van je browser. Start deze opnieuw op en alles moet werken zoals het hoort. Hier wat tips hoe je je cache kan legen:

Internet Explorer

Menu - Extras - Internet Options - Temporary Internet Data - Delete Files

Firefox

Menu- Extras - Settings - Privacy- Cache - Clear Cache Now

Netscape

Menu - Edit - Preferences - Advanced - Cache - Clear Memory Cache - Clear Disk Cache

Safari

Menu - Empty Cache

We zijn altijd bezig om onze systemen te optimaliseren en proberen bugs uit het systeem te houden. Heb je toch een probleem tijdens het bestellen, we horen het heel graag van je .

Inloggen | Aanmelden

Heb ik een account nodig om een order te plaatsen?

Nee, je hebt niet verplicht een account nodig om een bestelling te plaatsen. Echter heeft het aanmaken van een account wel diverse voordelen, zoals:

 • Hou de status van je bestelling in de gaten
 • Overzicht van alle geplaatste bestellingen, incl. het ontwerp
 • Opnieuw bestellen van een product met 1 klik
 • Eenvoudig bestelproces
Hoe kan ik me aanmelden voor een klant account?

Je kan je aanmelden voor een account direct na het afronden van je bestelling.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Je kan je account op elk gewenst moment verwijderen. Klik op "verwijder account" in je gebruikers menu. Om je account definitief te verwijderen, moet je je wachtwoord ingeven. Door je account te verwijderen, zullen al je gegevens verwijderd worden.

Grote Bestellingen en Productie Van Speciale SKins

Met wie moet ik contact opnemen over grotere bestellingen?

Bestellingen van meer dan 20 DesignSkins® scharen wij onder orders op grote schaal. Wil je meer skins bestellen? Neem contact op met onze sales afdeling voor een speciale deal via het formulier .

Kan ik ook een skin maken voor een product wat nog niet bij DesignSkins bestaat?

Natuurlijk kan je ook een aanvraag doen om specifieke producten te voorzien van een skin. Neem contact met ons op en vermeld je idee. Onze sales afdeling is je graag van dienst.

Verzending en betalings mogelijkheden

Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten binnen Europa:

 • EUR 2,95 voor DesignSkins® product categorie: MP3 Spelers, mobieltjes en kleine consoles
 • EUR 4,95 voor DesignSkins® product categorie: Laptops, grote consoles, specials en huis & wonen

Meer informatie over onze verzendkosten en leveringsvoorwaarden: Verzendkosten en aflevermomenten .

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

In het algemeen zijn onze producten klaar voor verzending binnen 24 uur nadat we je order hebben ontvangen. Om er zeker van de te zijn dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt, let er op dat:

 • De betaling zo snel mogelijk bij ons is (vooruitbetalen of PayPal)
 • Voer het order nummer in bij de gegevens van je betaling
 • Correct betalings- en afleveradres
 • Correct email adres

Verzenden van je producten wordt door DPD en Deutsche Post afgehandeld. De normale bezorgtijd is 3-5 dagen. Helaas hebben we geen invloed in deze tijdstippen. We sturen je een bevestiging van het versturen zodra hij de deur uit is.

Mijn afleveradres is anders dan het afleveradres wat bij PayPal bekend is. Naar welke kijken jullie?

We gebruiken altijd het adres dat je bij ons hebt opgegeven. We gebruiken niet het PayPal adres!

Bezorgen jullie ook naar 'packing stations'?

Het grootste deel van onze bezorgingen wordt afgehandeld door DPD. Hierdoor is het niet mogelijk om gebruik te maken van "packing stations".

Betaling

Ik ben de betalingsgegevens kwiijt. Naar welke bank moet ik het bedrag overmaken?
Een overzicht van onze bank rekeningen voor verschillende landen vind je in onze bedrijfsgegeven .
Welke betalingsmogelijkheden bieden jullie?

We bieden de volgende betalingsmogelijkheden:

 • iDEAL
  Na het afronden van je order kan je je bestelling direct betalen via iDEAL.
 • Vooruitbetalen
  Maak het geld binnen 7 dagen na je bestelling over op onze bankrekening onder vermelding van je order nummer. We verwerken je order zo snel als dat het geld op onze rekening staat.
 • PayPal
  Maak het geld ovr naar onze PayPal-rekening ( paypal@DesignSkins.com ). Er worden geen transactie kosten in rekening gebracht. Je hebt wel een gratis PayPal-account nodig. Aanmelden en meer informatie: PayPal.nl
 • Credit Card
  We ondersteunen zowel Visa als Master Card.
Wanneer is de betaling bij PayPal helemaal rond?

De betaling via PayPal is afgerond zodra wij het geld op onze rekening zien. Meestal is dit bij een PayPal betaling direct, maar vanwege PayPal veiligheids-checks duurt het soms wat langer. Helaas hebben we hier geen invloed op.

Is het mogelijk om aan de deur te betalen?

Deze betalingsmogelijkheid is niet mogelijk.

Garantie & Retour

Kan ik mijn order aanpassen of annuleren?

Ja, je kan je adres aanpassen zo lang de order nog niet geprocueerd is. Heb je een gebruikers account , check dan de status van de order nadat je ingelogd bent.

Wat gebeurt er als mijn DesignSkins®? beschadigd is?

Ja, natuurlijk. Als je DesignSkins® beschadigd wordt tijdens transport of productie fouten heeft, dan krijg je een nieuwe. Let op, je krijgt er een met hetzelfde ontwerp.

Kan ik mijn order terugsturen of inwisselen?

Ja. Als je een DesignSkins® met een shop ontwerp hebt besteld, kan je deze binnen 2 weken zonder opgaaf van reden afzeggen. Om er zeker van te zijn dat we je geld kunnen terug storten, voeg dan je contact gegevens, de factuur (of een kopie) en je bank gegevens bij bij je retourzending. Voor meer informatie over je rechten van retour zenden, zie onze algemene voorwaarden .

Kan ik mijn DesignSkins® met een eigen ontwerp retour sturen?

Ja! We zijn de enige design sticker shop die je het recht op ruilen geven.

Ik heb mijn order terug gestuurd. Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zo snel als we je retour zending hebben ontvangen, controleren we je aanvraag en geven we je geld terug. Afhankelijk van de betaalwijze die je gekozen hebt bij je bestelling, wordt het geld binnen 2-3 werkdagen overgemaakt nadat we je zending hebben gecontroleerd. Zorg ervoor dat je je contact gegevens en bank informatie bij je retour zending meestuurt.

Product

DesignSkins®

Wat zijn DesignSkins®?

DesignSkins® stickers worden op maat geproduceerd en uitgesneden zodat ze op allerlei soort apparaten passen.

De skins worden aangeboden voor zeer veel verschillende producten. DesignSkins® bedekken je apparaat als een tweede, flinterdunne huid. Ze beschikken over kleine lucht gaatjes aan de sticker kant waardoor de zeer eenvoudig aan te brengen zijn en zonder luchtbellen strak passen. De hoogglans en anti-kraslaag zorgen ervoor dat zowel de skin als je apparaat netjes blijven.

Waar worden DesignSkins® van gemaakt?

Onze DesignSkins® stickers beschikken over hoogwaardige eigenschappen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat je je skin meerdere keren kan aanbrengen als het niet helemaal netjes lukt. Dit komt door kleine luchtgaatjes aan de sticker kant. De sticker kan je ook zonder dat deze vieze resten achterlaat verwijderen.

Slimme eigenschappen van onze stickers in een notendop:

 • "Schuifbare Technologie" - zorgt ervoor dat je je skin het eerste uur na het opbrengen perfect op zijn plek kan schuiven. De lijm gaat pas echt zijn werk doen nadat je de skin tegen je apparaat drukt. Voordat je dit doet, kan je zonder problemen de skin op zijn plek schuiven. Dit meerdere malen achter je wil. Zit hij helemaal niet lekker, haal hem eraf en probeer het nog een keer.
 • "Bubbelloze Techologie" - zorgt ervoor dat je een strak resultaat krijgt zonder luchtbellen. Speciale luchtgaatjes aan de sticker kant van de skin zorgen voor een capillaire structuur en duwen de lucht naar buiten. Zit er toch een luchtbel in je skin, dan wrijf je deze er zo uit. De luchtbellen verdwijnen terwijl je ernaast kijkt!
 • "Makkelijk Te Verwijderen Effect" - zorgt ervoor dat je de sticker verwijdert zonder dat er vieze resten achter blijven. De speciale lijm blijft altijd aan de skin vast zitten. Zelfs bij het verwijderen blijft deze daar, en dus niet op je apparaat. Haal de skin dus zonder zorgen weg! Zorg er wel voor dat je langzaam en secuur te werk gaat en dat de skin niet breekt.
 • "Afwerking" - na het printen van het ontwerp wordt de vinyl sticker afgewerkt met een hoogglans en anti-kras laag. Door het toevoegen van de beschermingslaag blijven de kleuren mooi en wordt de skin beschermt tegen krassen, bijvoorbeeld doordat deze in je zak zit samen met je sleutels.

Onze moderne technieken zorgen ervoor dat DesignSkins boven alles makkelijk zijn. Ook geeft het aan dat ze meer zijn dan een gewone sticker.

Meer informatie over one skins, het gebruikte materiaal en het productie proces vind je hier: DesignSkins® Kwaliteit .

Wat is de basiskleur van de sticker? Is deze doorzichtig?

De basis kleur van onze vinyl stickers is wit, en dus niet doorzichtig. Door het ontwerp te printen op deze stickers wordt het een design sticker.

Hoe lang gaat een DesignSkin mee?

Door gebruik te maken van de nieuwste print technieken kunnen we garanderen dat je skin zijn kleur behoudt voor de komende jaren. De kleurdiepte en glans zullen niet vervagen. Zo kan je de komende jaren nog van je skin genieten

De levensduur van je skin is afhankelijk van wat je skin allemaal meemaakt.

Er is een verschil tussen een skin die dagelijks in je broekzak zit (bijvoorbeeld een mobieltje of iPod) of eentje die dagelijks "met rust gelaten wordt" (denk aan een laptop of PlayStation).

Doordat het ontwerp met een flinterdun doorzichtige beschermingslaag wordt afgewerkt, zorgt de skin ervoor dat je apparaat beschermd is. We raden je echter sterk aan om altijd voorzicht met je apparaat en de skin om te gaan zodat deze zo lang mogelijk mee gaan.

Aanbrengen | Verwijderen van de skins

Moet ik mijn apparaat naar jullie opsturen?

Nee, we leveren enkel de skin. Je plakt deze zelf op je apparaat.

Hoe breng ik mijn DesignSkins® aan?

Het is dood eenvoudig. Door onze speciale technieken kan je de skin meerdere malen aanbrengen als hij niet netjes zit. Door kleine luchtgaatjes breng je je skin zonder luchtbelletjes aan!

Natuurlijk krijg je bij je order ook nog een stap voor stap uitleg hoe je je skin het makkelijkste aanbrengt.

Hoe zorg ik ervoor dat er geen luchtbellen onder de skin blijven?

Ja, zo simpel is het echt. Onze moderne technieken zorgen ervoor dat het zo is. Speciale luchtgaatjes aan de sticker kant van de skin zorgen voor een capillaire structuur en duwen de lucht naar buiten. Zit er toch een luchtbel in je skin, dan wrijf je deze er zo uit. De luchtbellen verdwijnen terwijl je ernaast kijkt!

Door deze technieken kan iedereen het!

Kan ik de skin weghalen zonder dat er resten achterblijven?

We gebruiken alleen materialen van top fabrikanten. Onze skins worden uitgebreid getest op alle apparaten. Natuurlijk kan je de skin weghalen zonder dat er vieze resten achterblijven. Verwijder de skin secuur en langzaam, en in 1 stuk.

Verloopt mijn garantie als ik een skin plak?

Nee. Het aanbrengen van de skin heeft geen gevolg voor de garantie.

Juistheid van de maten

Mijn stciker past niet precies over mijn apparaat. Aan de buitenkant is nog wat ruimte over. Hoe kan dat?

Door technische redenen kunnen sommige laptops niet compleet voorzien worden van een skin. Denk hierbij aan laptops waarbij de rand enigszins rond is. We proberen altijd zoveel mogelijk van de laptop te bedekken met de skin.

Ga er vanuit dat we een bewuste keuze maken bij het produceren van de skin en dat we elk apparaat opmeten en zorgen dat deze 100% past.

Beschikbare Producten

Categorie laptops

Mijn type laptop staat niet in de shop. Kan ik nu toch een skin bestellen?

Als je laptop niet in de lijst staat, kan je het beste uitwijken naar een skin in een standaard maat. Deze passen vaak ook goed. De exacte maat van een skin wordt genoemd in centimeters, dus meet je eigen laptop goed na. Je vindt onze standaard laptop skin op: Kies product > Laptops > Standaard maten

Tip: Onze producten staan op alfabetische volgorde.

My laptop staat niet in de shop. Maar ik vind wel een ouder of nieuwer model van mijn laptop. Kan ik deze ook bestellen? (Bijvoobeeld je hebt een Samsung R60, en ziet enkel de R55 of R65 staan)

Verschillende modellen kunnen onderling afwijken. We kunnen daarom niet garanderenn dat deze skin past.

Als je laptop niet in de lijst staat, kan je het beste uitwijken naar een skin in een standaard maat. Deze passen vaak ook goed. De exacte maat van een skin wordt genoemd in centimeters, dus meet je eigen laptop goed na. Je vindt onze standaard laptop skin op: Kies product > Laptops > Standaard maten

Tip: Onze producten staan op alfabetische volgorde.

Wordt de DesignSkin® (design sticker) voor de binnenkant van mijn laptop meegeleverd?

No, DesignSkins® voor je laptop zijn enkel voor de buitenkant. Voor verschillende modellen hebben we skins voor de binnenkant (dus rondom je toetsenbord). Deze staan als apart product in de lijst genoemd.

Waar vind ik DesignSkins® voor van mijn laptop?

Onze DesignSkins® voor laptops staan gerubriceerd op naam van de fabricant. Als je dus op zoek bent naar een skin voor je Apple laptop, dan vind je deze hier: Kies product > Laptops > Apple.

Tip: Onze producten staan op alfabetische volgorde.

Categorie mobiele telefoons en tablets

Mijn mobile of tablet staat niet in de shop. Wat nu? Kunnen jullie me helpen?

We breiden continue ons aanbod uit en willen DesignSkins® voor alle toestellen aanbieden. Mis je iets? Laat ons weten voor welk toestel je een skin wil.

Tip: Onze producten staan op alfabetische volgorde.

Waarom zijn er geen DesignSkins voor de voorkant van mijn mobiele telefoon?

De voorkant is niet altijd geschikt voor het plaatsen van een DesignSkins®. Het kan dus voorkomen dat we voor jouw toestel enkel de achterkant kunnen voorzien van een DesignSkins®. Je kan dit zien in de shop als er geen achterkant getoond wordt.

Mijn mobiele telefoon ziet er anders uit dan bij jullie in de shop. Maar het typenummer is hetzelfde. Kan ik nu wel een DesignSkins® bestellen?

De mobiele telefoons bij ons in de shop zijn voorbeelden. Als het typenummer overeenkomt, dan komt het helemaal goed!

Andere categoriën

Ik wile een DesignSkins® voor een ander product. Kan ik dit ook bestellen?

We breiden continue ons aanbod uit en DesignSkins® voor veel producten aanbieden. Mis je iets? Laat ons weten voor welk toestel je een skin wil.

Het laatste nieuws en kortingen direct in je mail? Schrjif je nu in op onze newsletter .

Tip: Onze producten staan op alfabetische volgorde.

Algemene vragen over producten en gadgets

Vervalt mijn garantie als ik een DesignSkins gebruik?

Nee. Het aanbrengen van een DesignSkin (sticker) kan zonder je toestel open te hoeven maken. Je plakt hem simpleweg op en verwijdert hem zonder schade toe te brengen.

Kan ik ook de gadgets kopen die op de site staan?

Nee, de foto’s zijn enkel ter inspiratie hoe het er bij jou uit kan zien. Je koopt bij ons dus niet het apparaat.

Portfolio Ontwerpen

Zijn de ontwerpen in de shop ook in andere kleuren te krijgen?

Nee, we bieden ontwerpen enkel in de kleuren aan zoals je ze in de shop ziet. Sommige ontwerpen zijn beschikbaar in onze SkinDesigner . Met onze SkinDesigner maak je je eigen ontwerpen.

Hoe vaak worden nieuwe ontwerpen toegevoegd?

We zijn continue bezig om nieuwe ontwerpen toe te voegen. Aan de andere kant willen we je ook niet overspoelgen met ontwerpen. Voor ons is het belangrijk dat we unieke en stijlvolle ontwerpen aanbieden. Daarom hebben we geen vaste data wanneer er nieuwe ontwerpen zijn.

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en kortingen, wordt een VIP en schrijf je in voor onze {1}.

Ik zoek een speciaal ontwerp van een kunstenaar, fotograaf of licentie houder op mijn skin, maar het ontwerp staat niet in de shop. Kan je mij helpen?

We proberen regelmatig nieuwe ontwerpen toe te voegen.

Je kan ons hierbij helpen! Mis je een bepaald ontwerp in onze shop, stuur een link naar onze shop naar de kunstenaar, fotograaf en licentie houder. Vraag hem of haar of ze geïnteresseerd zijn om de ontwerpen op DesignSkins.com te verkopen.

SkinDesigner

Kan mijn skin ook doorzichtig zijn?

De basis kleur van DesignSkins® is wit. Ook al pas je transparantie van een object aan in de SkinDesigner, de basis kleur blijft wit. Transparantie heeft enkel invloed op de kleur van het object zelf.

Kan ik daarentegen wel afbeeldingen gebruiken die transparant zijn?

Ja, dat kan zeker. Let wel op dat de transparante delen wit worden.

Waarom is het niet mogelijk om mijn afbeelding verder te vergroten?

Om er zeker van de te zijn dat de skin er zo goed mogelijk uitziet, kan je afbeeldingen niet groter schalen dan een bepaalde grootte. Dit is afhankelijk van de afmeting van de bron afbeelding.

Wat kan ik doen als de afbeelding die ik op mijn skin wil te klein is?

Als de bron afbeelding te klein is, kan je volgende stappen ondernemen:

 • Gebruik de skin "Kies DesignSkin kleur" om de achtergrond van de skin aan te passen aan de afbeelding.
 • Controleer of je echt de grootst mogelijke versie van de afbeelding hebt geupload.

Als je Windows gebruikt, controleer dan de afmetingen door met je rechtermuisknop op de afbeelding te klikken. Kies dan "properties"-"file info"-"advanced". Hier kan je de afmeting in pixels zien. Gebruik je een ander besturingssysteem (MacOS, Linux, etc.), gebruik dan de help functie van je systeem om dit te achterhalen.

De resolutie van mijn afbeelding is groot genoeg, maar het voorbeeld in de SkinDesigner ziet er korrelig uit. Hoe kan dat?

Doordat de SkinDesigner de afbeelding verkleind, kan de afbeelding er korrelig uitzien. Maak je geen zorgen, we gebruiken het originele bestand wat je hebt geupload! Hou in je achterhoofd dat hoe groter de resolutie van het bestand, hoe beter de kwaliteit!

De kleuren van mijn afbeeldingen in het echt en in de SkinDesigner wijken af. Hoe kan dat?

Om technische redenen kan het zijn dat de SkinDesigner kleuren feller tonen. Maak je geen zorgen, we gebruiken het originele bestand wat je hebt geupload! Let op dat er altijd een verschil zit tussen kleuren op je scherm en hoe deze uit de printer komt. Dit is minder het geval als je een gecalibreerd scherm hebt.

Zijn de kleuren zoals ik deze op mijn scherm zie gelijk aan hoe hij op mijn skin geprint wordt?

Elk scherm toont kleuren op een andere manier. Het helpt als je scherm gecalibreerd is. Er kunnen dus verschillen zitten in de kleuren.

Kan ik PMS of spot kleuren gebruiken?

Gebruik printen met CMYK kleurenset. PMS of spot kleuren kunnen niet gebruikt worden. Gebruik je deze toch? Converteer je afbeelding naar CMYK voordat je deze upload.

Kortingsbon campagnes

Waar moet ik mijn kortingsbon invoeren?

Je voert de kortingsbon code in in het veld: "Gebruik kortingsbon?" in de laatste stap van het bestellen. Door te klikken op de knop "Gebruik kortingsbon" wordt de kortingsbon ingewisseld.

Mijn kortingsbon doet het niet!

Je voert de kortingsbon code in in het veld: "Gebruik kortingsbon?" in de laatste stap van het bestellen. Door te klikken op de knop "Gebruik kortingsbon" wordt de kortingsbon ingewisseld.

Controleer op de volgende punten of je de kortingsbon goed hebt ingevuld:

 • Hoofdletter en kleine letters.
 • Er mag geen spatie voor of achter de code staan.
 • De kortingsbon is enkel geldig op www.DesignSkins.com en niet op onze partner websites.
 • De kortingsbon moet nog geldig zijn (Dit moet of op de kortingsbon zelf staan of in de informatie die je hebt gekregen van de instantie waar je de kortingsbon van hebt gekregen).
 • De kortingsbon is nog niet gebruikt.

Als ons systeem de kortingsbon nog steeds niet erkent, neem dan contact met ons op. Noem hierbij de kortingsbon code en het bedrag van de bon.

Als ik niet het complete bedrag van de kortingsbon inwissel, ben ik dit dan kwijt?

Nee, natuurlijk niet. Het bedrag wat nog over is op de kortingsbon blijft bestaan. Wissel de kortingsbon bij je volgende bestelling nog een keer in.

Kan ik 2 kortingsbonnen inwisselen bij 1 bestelling?

Nee, je kan maar 1 bon per bestelling gebruiken.

Pers | PR

How kan ik contact opnemen?

Stuur ons een mail via het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Marketing | Samenwerkingen | Winkelier

Ik wilDesignSkins® met mijn eigen ontwerpen verkopen. Doen jullie aan samenwerkingen?

Je, je kan bij ons een partner shop beginnen en DesignSkin® met je eigen ontwerpen verkopen.

Meer informatie hierover vind je in onze partner shop informatie

Ik ben een ontwerper en wil graag met jullie samenwerken.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en ontwerpen voor onze shop. Stuur ons je contactgegevens samen met je portfolio (website of download link) via dit formulier . We komen zo snel mogelijk hierop bij je terug!

Ik ben een winkelier. Hoe neem ik contact met jullie op?

Stuur ons een email via dit formulier We nemen snel contact met je op.

Overige vragen

Overige vragen

Is jouw vraag niet beantwoord? Neem contact op met onze support afdeling en we beantwoorden hem!