Vanlige spørsmål

Min bestilling

Min bestilling

Jeg har ikke mottatt en bekreftelse på bestillingen. Hva skal jeg gjøre?

Du skal ha mottatt en bekreftelse like etter bestillingen din. Hvis du ikke har mottatt en slik e-post, kan det skyldes en av følgende grunner:

 • Du har oppgitt feil e-postadresse.
 • Søppelpostfilteret ditt har blokkert den bekreftende e-posten.
 • Bestillingen din har ikke blitt fullført.
 • Selv om vi har mottatt bestillingen din, har det oppstått et teknisk problem.

Kontroller de to første punktene. Dersom du kan avskrive begge alternativene, ber vi deg om å kontakte oss via vårt skjema . Sørg for å oppgi e-postadressen du har brukt til å bestille i butikken vår, samt omtrentlig tidspunkt for bestillingen. Vi vil kontrollere hva som kan ha forårsaket problemet.

Jeg har mottatt en bekreftelse på forsendelsen, men har ikke mottatt varene ennå.

Levering vil foretas via GLS, DHL og Deutsche Post. Hvis du ikke har mottatt bestillingen etter vanlig leveringstid (3-5 dager), ber vi deg vennligst om å vente i to dager til. Hvis bestillingen fremdeles ikke har ankommet, kontakt oss via vårt skjema . Vi vil iverksette nødvendige tiltak.

Jeg har oppgitt feil bestillingsnummer på innbetalingsblanketten. Hva skal jeg gjøre?

Hvis du har en kundekonto , kan du kontrollere bestillingsstatusen din her. Hvis betalingen fremdeles vises som forestående, vennligst kontakt vår kundestøtte . For å sikre deg at du får tilbakemelding så snart som mulig ber vi deg oppgi følgende informasjon i e-posten:

 • navnet ditt
 • e-postadressen du brukte i bestillingsprosessen
 • riktig bestillingsnummer
Vår kundeservice vil ta kontakt med deg innen kort tid.

Bestillingstransaksjon

Hvordan beskytter DeinDesign personopplysningene mine?

Det er selvsagt trygt å angi personopplysninger når du bestiller i butikken vår. DeinDesign™ beskytter opplysningene dine med et Thawte SSL 123-sertifikat med 256-bits kryptering.

Vi lagrer kun opplysninger som er påkrevd for transaksjonen din. Opplysningene kan slettes på et øyeblikk hvis du ber om dette. Hvis du har opprettet din egen konto, kan du også slette den når som helst.

For enda større åpenhet, sikkerhet og garanti når du bruker butikken vår og når vi håndterer personopplysningene dine, har butikken vår blitt testet av ”Trusted shops” i tilknytning til mer enn 100 ulike kvalitetskriterier. ”Trusted shops” er markedsledende i Europa når det gjelder autorisasjon av nettbutikker. Vårt ”Trusted shops”-sertifikat og mer informasjon om garantien finner du her.

Det har oppstått tekniske problemer under bestillingsprosessen. Hva skal jeg gjøre?

Tekniske problemer kan dessverre ikke alltid utelukkes. Det går fint å bestille hos DeinDesign™ via de fleste nettlesere. Hvis du får problemer, bør du slette hurtigbufferen i nettleseren din og starte nettleseren på nytt. Dette bør hjelpe i de fleste tilfeller. Her er en kort veiledning til hvordan du sletter hurtigbufferen i nettleseren din:

Internet Explorer

Meny - Tillegg - Alternativer for Internett - Midlertidige Internett-filer - Slett filer

Firefox

Meny - Tillegg - Innstillinger - Personvern - Buffer - Slett nå

Netscape

Menu - Edit - Preferences - Advanced - Cache - Clear Memory Cache - Clear Disk Cache

Safari

Meny - Tøm buffer

Vi optimaliserer hele tiden systemet vårt og prøver å eliminere feil så snart som mulig. Hvis du har problemer med å bestille, vil vi gjerne høre fra deg .

Innlogging / Registrering

Trenger jeg en konto for å legge inn en bestilling?

Nei, du trenger ikke en konto for å legge inn en bestilling. En DesignSkins®-konto kan imidlertid gi deg flere fordeler, slik som:

 • Oversikt over bestillingsstatus
 • Oppsummering av tidligere bestillinger, inkludert dine egne designmotiver
 • Gjenkjøp av tidligere bestilte artikler med bare ett klikk
 • Forenklet bestillingsprosedyre
Hvordan kan jeg registrere meg for en kundekonto?

Du kan registrere en personlig kundekonto mens du fullfører bestillingen.

Hvordan kan jeg slette kontoen min?

Du kan slette kontoen din når som helst uten at du trenger å oppgi grunn. Bare klikk på ”Slett konto” i brukermenyen. Hvis du vil slette kontoen for godt, må du bekrefte prosessen ved å oppgi passordet ditt. OBS! Alle brukeropplysningene dine vil gå tapt hvis du sletter kontoen.

Bestilling av store partier og varer for spesialproduksjon

Hvem må jeg kontakte angående bestillinger av store partier?

Bestillinger på mer enn 20 DesignSkins® defineres som en bestilling av et stort parti. Hvis du vil bestille mange skins, må du gjerne kontakte oss når som helst via vårt skjema . Salgsavdelingen vår gir deg gjerne et spesialtilbud.

Kan jeg også bestille varer for spesialproduksjon?

Du kan selvsagt også bestille varer for spesialproduksjon. Bare kontakt oss via vårt skjema og beskriv ideen din. Salgsavdelingen vår gir deg gjerne et spesialtilbud.

Vilkår for forsendelse og betaling

Forsendelse

Hvor mye koster forsendelsen?

Avgifter for videresending og emballasje innenfor Tyskland:

 • 29,00 NOK for DesignSkins®-produktkategoriene: MP3-spillere, mobiltelefoner, små spillkonsoller
 • 39,00 NOK for DesignSkins®-produktkategoriene: bærbare PC-er, store spillkonsoller, spesialbestillinger, hjem og livsstil

Få mer informasjon om fraktkostnadene våre og leveringsvilkår: Fraktkostnader og leveringstid .

Hvor lang tid tar det før jeg får bestillingen min?

Produktene våre vil vanligvis produseres og være klare for forsendelse innen 24 timer etter at vi har mottatt bestillingen din. Vilkår for rask levering:

 • Fullstendig betaling mottatt til kontoen vår (kontant forhåndsbetaling og PayPal)
 • Riktig bestillingsnummer (overføringsreferanse) på overføringsblanketten
 • Fullstendig leverings- og faktureringsadresse
 • Riktig e-postadresse

Levering vil foretas via DPD og Deutsche Post. Vanlig leveringstid er 3-5 dager. Vi har ingen innflytelse på leveringstiden i posten. Du vil få en bekreftelse på forsendelsen via e-post så snart bestillingen din har blitt sendt.

Min oppgitte leveringsadresse er ikke den samme som min registrerte PayPal-adresse. Hvilken adresse bruker dere ved forsendelsen?

Vi bruker bestandig adressen som du oppgir når du bestiller i butikken vår. PayPal-adressen din vil ikke brukes. Du kan føle deg trygg på at bestillingen din vil bli sendt til riktig adresse.

Leverer dere også til pakkestasjoner?

Vi leverer en stor andel av våre DesignSkins® med DPD. Derfor er levering til pakkestasjoner for øyeblikket ikke inkludert.

Betaling

Jeg har mistet bankinformasjonen deres. Hvilken konto skal brukes til overføring av penger?
En oversikt over alle våre eksisterende bankkontoer etter faktureringsland finner du i vårt impressum .
Hvilke betalingsformer godtar dere?

Vi tilbyr følgende betalingsalternativer:

 • Kontant forhåndsbetaling via bankoverføring
  Betal fakturabeløpet til vår bankkonto og oppgi bestillingsnummeret ditt innen sju kalenderdager etter at du har mottatt bekreftelse på bestillingen. Vi vil produsere bestillingen din så snart pengene har blitt registrert på bankkontoen vår.
 • PayPal
  Betal fakturabeløpet til vår PayPal-konto ( paypal@DesignSkins.com ). Vi vil ikke kreve ytterligere avgifter. Du trenger bare en gratis PayPal-konto. Registrering og informasjon: PayPal.de
 • Kredittkort
  Enten Visa eller Master Card: Du kan betale med kredittkort i butikken vår.
 • Kontant ved levering
  Fakturabeløpet må betales ved levering.
  NB: Vennligst merk at leverandøren avkrever en lokal leveringsavgift på EUR 6,– + EUR 2–, i overføringsavgift. Kontantbetaling ved levering er kun tilgjengelig innenfor Tyskland.
Når er betaling via PayPal fullført?

Betalingen via PayPal er fullført når fakturabeløpet har blitt registrert på bankkontoen vår. Overføringen via PayPal kan vanligvis fullføres direkte. Overføringen kan ta litt lengre tid på individuelt grunnlag som følge av PayPals interne sikkerhetskontroller. Vi har ingen innflytelse på overføringstiden.

Er det mulig å endre betalingsmetoden i ettertid?

Endring av valgt betalingsmetode i ettertid er ikke mulig grunnet datasystemet vårt.

Garanti og bytterett

Kan jeg bytte eller kansellere bestillingen min?

Ja, du kan endre bestillingen din, så lenge den ikke har blitt produsert. Hvis du har en brukerkonto , kan du sjekke bestillingsstatus når du er innlogget.

Tilbyr dere bytterett for skadede DesignSkins®?

Ja, selvfølgelig. Hvis dine DesignSkins® blir skadet eller har produksjonsfeil, vil vi bytte dem ut med nye. Vennligst merk at det ikke er mulig å endre design.

Kan jeg returnere eller bytte bestillingen min?

Ja. Hvis du har bestilt DesignSkins® med en butikkdesign, kan du kansellere dem innen to uker uten at du trenger å oppgi grunn. For at pengene skal kunne refunderes må du oppgi kontaktopplysningene dine, sende fakturaen (eller en kopi) og bankinformasjonen din sammen med varene du sender i retur. For ytterligere informasjon om dine juridiske rettigheter til kansellering, se våre vilkår og betingelser .

Kan jeg bytte DesignSkins® ut med en spesialtilpasset design?

Ja! Vi er den eneste designfoliebutikken som tilbyr full bytterett.

Jeg har returnert bestillingen min. Når vil pengene bli refundert til bankkontoen min?

Så snart vi får varene i retur fra deg, vil vi håndtere forespørselen din og refundere pengene. Varigheten av overføringen er avhengig av de involverte finansinstitusjonene. Vi har ingen innflytelse på overføringstiden. Du vil vanligvis få pengene dine innen 2-3 virkedager etter at forespørselen har blitt behandlet. Påse at du legger ved en kort notis med de returnerte varene der du oppgir kontaktdetaljer, kontaktdato og bankinformasjonen din.

Produkt

DesignSkins®

Hva er DesignSkins®?

DesignSkins® er individuelt trykt og formskåret folie som kan påføres direkte på nær sagt alle slags gjenstander.

Designfoliene tilbys hovedsaklig for et bredt utvalg av elektroniske duppeditter. DesignSkins® dekker gjenstander som et ekstra, syltynt lag. De har spesielle luftekanaler på klebesiden som gjør skins enkle å påføre uten at det dannes sjenerende luftbobler. Det høyglansede og slitasjesikre ytre laget gir en spesiell beskyttelse mot stygge skrammer i designen og på gjenstanden.

Hva er DesignSkins® laget av?

Den supre DesignSkins®-folien kombinerer enestående egenskaper. Dette muliggjør gjentatt påføring av skin'et på gjenstandene dine, samt påføring uten at det dannes ekle luftbobler - for vi har nemlig små luftkanaler på klebesiden. Vinylfolien kan fjernes uten å etterlate rester.

Smarte egenskaper av våre skins, kort oppsummert:

 • ”Glidbar teknologi” – muliggjør nøyaktig påsetting på nytt i løpet av den første timen etter påføring. Limet på klebesiden vil ikke feste seg fullstendig før du presser skinet inn mot gjenstanden. Før du trykker belegget på, blir det liggende løst over gjenstanden og kan flyttes flere ganger. Hvis du ikke finner riktig posisjon første gang, drar du bare skinet av igjen og prøver på nytt.
 • Teknologi uten luftbobler – muliggjør enkel påføring uten at du må slite med sjenerende luftbobler. Spesielle luftekanaler på klebesiden av skinet danner en hårrørformet struktur og ventilerer luften til utsiden. Dersom det forekommer luftbobler under skinet, kan du enkelt glatte dem ut. Boblene vil dermed fordufte.
 • Avtakbar effekt – muliggjør fjerning uten å etterlate rester. Det spesielle limet mister ikke festet mot skinet. Selv når du fjerner et skin fra gjenstanden, blir limet sittende på undersiden av designfolien. Du kan enkelt fjerne skins uten å etterlate rester. Fjern hele belegget forsiktig og langsomt i én del.
 • Overflatebehandling – når vi har trykket designen på den spesielle vinylfolien, forsegler vi med et høyglanset og slitesterkt lag. Med dette beskyttende laget vil fargene i designen din sitte fast og være beskyttet mot mekanisk slitasje, f.eks. fra nøkler eller uheldig gnikking i bukselommer.

Takket være egenskapene i den moderne folieteknologien, blir det enkelt å håndtere DesignSkins®. Dette viser at et DesignSkin er langt, langt mer enn et vanlig klistremerke eller simpel etikett.

Mer informasjon om DesignSkins®, materialet som brukes og produksjonsprosessen finner du her: {0}.

Hvilken farge er folien uten designen min?

Grunnfargen på vinylfolien er hvit. Altså er folien ikke gjennomsiktig. Når designen din kommer på, vil den hvite folien forvandles til en trykt folie og bli et DesignSkin.

Hvor lenge varer et DesignSkin?

Den nyeste trykkteknologien garanterer at fargene i designen din vil vare i årevis. Fargedybden og klarheten i designen din vil ikke blekne. Dermed kan du ha glede av ditt DesignSkin i årevis.

Levetiden er også avhengig av belastningene dine DesignSkins® utsettes for.

Det er forskjell på å utsette et DesignSkin for permanent slitasje i lommen (f.eks. iPod, mobil, mp3-spiller), og ”normal” aldring fra miljøpåvirkning (f.eks. bærbar PC, nettbrett, PlayStation).

Siden designen er forseglet med et syltynt, gjennomsiktig beskyttelseslag, beskyttes DesignSkin mot mekanisk slitasje. Vi anbefaler deg å håndtere enheten og ditt DesignSkin med forsiktighet for å utnytte maksimal levetid for dem begge.

Tilpasning /fjerning av skins

Må jeg sende inn mobilen min for å få en design?

Nei, vi leverer den valgte designfolien. Du kan enkelt påføre ditt DesignSkin selv.

Hvordan påfører jeg DesignSkins®?

Det er kjempelett. Grunnet den innebygde nettstrukturen på klebesiden av skin'et og de spesielle klebeegenskapene, kan DesignSkins® plasseres flere ganger og påføres uten luftbobler.

Du vil selvsagt også motta en trinnvis påføringsveiledning sammen med det du har bestilt. Hvis du følger instruksjonene, er det lekende lett å sette på DesignSkins®.

Kan jeg påføre DesignSkins® uten luftbobler?

Ja, så enkelt er det. Foliens moderne teknologi vil hjelpe deg. Spesielle luftkanaler på klebesiden av skin'et danner en hårrørsformet struktur og ventilerer luften til utsiden. Dersom det forekommer luftbobler i skin'et, kan du enkelt glatte dem ut. Boblene vil dermed fordufte.

Med denne teknologien kan alle påføre DesignSkins® uten luftbobler.

Kan jeg fjerne et DesignSkin uten at det etterlater seg rester?

Vi bruker kun materialer fra merkevareprodusenter. Våre DesignSkins® har blitt testet for bruk på elektroniske enheter. Du kan selvsagt fjerne ditt DesignSkin når som helst uten at det etterlater seg rester. Bare fjern hele belegget forsiktig og langsomt i én del.

Vil spesialtilpasningen dekkes under enhetsgarantien min?

Ja. Påføringen av et DesignSkin vil ikke annullere garantien for en gjenstand.

Nøyaktig passform

Belegget mitt dekker ikke hele enheten, og ytterkanten forblir utildekket. Hvorfor det?

Enkelte gjenstander kan ikke dekkes fullstendig av skins - av tekniske årsaker. På enkelte modeller av bærbare PC'er kan for eksempel ikke skins strekkes helt til ytterkanten på grunn av en avrundet overflate, og/eller for å beskytte skin'et mot for mye slitasje.

Mellomrommet som oppstår, samsvarer med konstruksjonen og overflateteksturen av enheten. Vi prøver selvsagt alltid å dekke så mye av overflaten som mulig med hensyn til punktene ovenfor. Vi kan i alle tilfeller garantere deg langvarig bruk og enkel håndtering av skin'et.

Du kan være trygg på at vi alltid måler enhver enhet med omhu og at produktet er 100% formtilpasset.

Tilgjengelige produkter

Kategori bærbare

Min bærbare pc finnes ikke i utvalget. Kan jeg likevel bestille skin til lokket?

Hvis din bærbare pc ikke finnes i utvalget vårt, kan vi foreslå en av våre standardstørrelser. Vi leverer skins som vil passe de fleste deksler på laptops. Den nøyaktige størrelsen på skin'et er oppgitt slik at du kan sammenlikne med lokket på din bærbare pc. Du kan se standardstørrlesene for bærbare slik: Velg gjenstand > Bærbare > Standard størrelser.

Hint: Vårt produktutvalg står i alfabetisk rekkefølge.

Min bærbare pc finnes ikke i utvalget. Men jeg har funnet forgjengeren eller oppfølgeren. Can jeg bestille skin? (F.eks. jeg har Samsung R60; kan jeg bestille DesignSkin for R55 eller R65?)

Selv om produktnummeret likner mye, kan det være små forskjeller i produksjonen. Derfor kan vi ikke garantere at passformen stemmer på en prikk.

Hvis din bærbare pc ikke finnes i utvalget vårt, kan vi foreslå en av våre standardstørrelser. Vi leverer skins som vil passe de fleste deksler på laptops. Den nøyaktige størrelsen på skin'et er oppgitt slik at du kan sammenlikne med lokket på din bærbare pc. Du kan se standardstørrlesene for bærbare slik: Velg gjenstand > Bærbare > Standard størrelser.

Hint: Vårt produktutvalg står i alfabetisk rekkefølge.

Er DesignSkins® for tastaturområdet inkludert når jeg bestiller DesignSkins® for bærbar pc?

Beklager, men DesignSkins® for bærbar pc er bare for lokket. Imidlertid vil du for mange modeller kunne bestille skins til tastatur-området. De er ført opp som egne produkter.

Hvor finner jeg DesignSkins® for tastatur-området på bærbar pc?

Våre DesignSkins® for tastatur-området på bærbar pc er oppført under relaterte produsenter. F eks, hvis du er på utkikk etter DesignSkins® til tastatur-området på en Apple notebook, kan du finne den slik: Velg gjenstand > Bærbare > Apple.

Hint: Vårt produktutvalg står i alfabetisk rekkefølge.

Kategori mobiler og nettbrett

Min mobil eller nettbrett finnes ikke i utvalget. Hva kan jeg gjøre? Hvordan kan dere hjelpe meg?

Nei, vi tilbyr bare designene våre i fargene som vises i butikken. Enkelte design er imidlertid tilgjengelige i ulike farger i SkinDesigner . Med vår SkinDesigner kan du også lage dine egne designmotiver.

Hvorfor finnes det ikke DesignSkin for forsiden av mobilen min?

Vi forsøker å tilby nye designmotiver med jevne mellomrom. Samtidig ønsker vi ikke å overvelde deg. Det er viktig for oss å tilby unike og elegante design. Derfor har vi ingen oppdateringsdatoer.

Hvis du vil motta de siste nyhetene og rabattene fra DeinDesign™, kan du bli VIP-medlem og få våre {0}.

Mobilen min ser ganske annerledes ut en den jeg ser i shoppen, selv om navnet er det samme.

Vi forsøker å tilby nye designmotiver med jevne mellomrom.

Du kan hjelpe oss med å utvide designporteføljen vår. Hvis du savner en spesiell lisensiert design i butikken vår, ber vi deg om å sende nettadressen for butikken vår til lisenseieren. Spør vedkommende om designen vil være tilgjengelig på DesignSkins.no i fremtiden, eller om du kan bruke designen til ditt eget DesignSkin.

Andre kategorier

Jeg eier en annen gjenstand som ikke er oppført i shoppen. Kan jeg bestille allikevel?

Vi utvider vårt utvalg hele tiden, og vil forsøke å tilby DesignSkins® for det du savner så fort som mulig. Vennligst bruk dette skjemaet for å fortelle oss hva du savner.

nyhetsbrev

Hint: Vårt produktutvalg står i alfabetisk rekkefølge.

Generelle spørsmmål om gjenstander og produkter

Er mitt produkt fortsatt under garantidekning?

Ja. Å sette på et DesignSkin (folie) eller et spesialdekorert deksel vil ikke bryte garantien. Våre skins kan fjernes uten å etterlate merker, og virker som beskyttelse. Deksler kan du sette på og fjerne etter som du føler for litt forandring i designet.

Kan jeg også kjøpe gjenstanden dere viser i shoppen?

Nei, beklager, bildene bare viser hvordan DesignSkins® vil se ut på gjenstanden. Prisene som oppgis refererer utelukkende til DesignSkins®, ikke selve gjenstanden det passer til.

Porteføljedesignmotiver

Tilbyr dere også designene i butikken deres i andre farger?

No, we do only offer our designs in the colors shown in the shop. But some of the designs are available in different colors in the SkinDesigner . With our SkinDesigner you can also create your own designs.

Hvor ofte publiserer dere nye designmotiver?

We are trying to offer new designs on a regular basis. At the same time we don′t want to overwhelm you. For us it is important to offer unique and stylish designs. That is why we don′t have any update dates.

To get the latest DeinDesign™ news and discounts, become a VIP and sign our newsletter .

Jeg vil gjerne ha en spesialgodkjent design på mitt DesignSkin (f.eks. fra favorittfilmen eller fotballklubben min). Designen finnes ikke i butikken deres. Kan dere hjelpe meg?

We are trying to offer new designs on a regular basis.

You can help us expanding our design portfolio. If you are missing a special licensed design in our shop, please send the link to our shop to the license owner. Ask him or her if the design will be available at DesignSkins.com in the future or if you can use the design for your own DesignSkin.

SkinDesigner

Kan jeg designe et gjennomsiktig designbelegg?

Grunnfargen på våre DesignSkins® er hvit. Selv om gjennomskinneligheten av et objekt vil reduseres med SkinDesigner, vil grunnfargen forbli den samme - hvit. Endringer av gjennomskinneligheten virker bare inn på selve objektet du ser på skjermen.

Kan jeg likevel bruke gjennomsiktige bilder?

Ja, du kan selvsagt bruke gjennomsiktige bilder. Vennligst merk at de gjennomsiktige delene av bildet vil trykkes i hvitt eller i bakgrunnsfargen til objektet som ligger i laget like under.

Hvorfor er det ikke mulig å forstørre bildet mitt ytterligere?

For å garantere at designen din trykkes i den best mulige kvaliteten kan du bare skalere bildene dine til en viss grad. Hvor mye du kan forstørre bildet, er avhengig av originalstørrelsen.

Hva kan jeg gjøre hvis bildet jeg vil bruke er for lite?

Hvis bildet du ønsker å bruke er for lite til at det passer til enhetens størrelse, kan du prøve et av følgende:

 • Bruk knappen ”Velg DesignSkin-farge” for å endre bakgrunnsfargen for enheten.
 • Hvis du har en større versjon av bildet, laster du denne versjonen opp til SkinDesigner.

Hvis du bruker Windows, kan du kontrollere bildestørrelsen ved å klikke på filen ved hjelp av høyre museknapp. Velg ”egenskaper” – ”filinfo” – ”avansert”. Nå kan du se filstørrelsen i piksler. Hvis du bruker et annet operativsystem (MacOS, Linux …), kan du bruke systemets hjelpefunksjon for å få ytterligere informasjon om emnet.

Bildet jeg vil bruke har høy nok oppløsning. Forhåndsvisningen i SkinDesigner virker kornet. Hvorfor det?

Grunnet reduksjonen av filen i SkinDesigner, kan bildet virke uskarpt. Ikke vær bekymret. Vi bruker kun originale data når vi produserer dine DesignSkins®. Reduksjonen påvirker ikke trykkvaliteten. En tommelregel er: Jo høyere oppløsning bildet har, desto bedre blir trykkvaliteten. Det er imidlertid noen flere kriterier som virker inn på kvaliteten, slik som komprimering eller kvaliteten på digitalkameraet ditt.

Fargene i bildet som vises i SkinDesigner, ser annerledes ut enn i min egen bildevisning. Hvorfor det?

Av tekniske årsaker kan farger i SkinDesigner virke skarpere enn fargene som vises i bildeviseren din eller bilderedigeringsprogrammet ditt. Siden vi bare bruker de originale bildedataene dine til å trykke våre DesignSkins®, vil ikke fargene påvirkes. Vennligst merk at enhver skjerm viser farger på ulike måter, og fargevariasjoner kan derfor oppstå på det trykte produktet.

Vil fargene som vises på skjermen nøyaktig tilsvare fargene på mitt bestilte DesignSkin?

Enhver skjerm viser farger på ulike måter. Fargevariasjoner kan derfor oppstå på det trykte produktet.

Kan jeg bruke PMS- eller spotfarger?

Vi trykker kun ved hjelp av CMYK-fargesettet. PMS- eller spotfarger kan ikke brukes. Hvis det forekommer spotfarger i bildet ditt, må du endre fargemodusen for bildet til CMYK før du laster det opp til vår SkinDesigner.

Rabattkupongkampanjer

Hvor må jeg angi rabattkupongkoden min?

Du kan angi rabattkupongkoden din i feltet: ”Løse inn rabattkupongkode?” under det siste trinnet av bestillingsprosessen. Ved å klikke på knappen ”Løs inn rabattkupong” vil rabattkupongkoden din bli aktivert og avregnet mot fakturaen.

Rabattkupongkoden min virker ikke.

Du kan angi rabattkupongkoden din i feltet: ”Løse inn rabattkupongkode?” under det siste trinnet av bestillingsprosessen. Ved å klikke på knappen ”Løs inn rabattkupong” vil rabattkupongkoden din bli aktivert og avregnet mot fakturaen.

Kontroller følgende punkter for å sikre at du har angitt riktig rabattkupongkode:

 • Det skilles mellom små og store bokstaver
 • Det skal ikke være mellomrom før eller etter koden.
 • Rabattkupongen er kun gyldig for www.DesignSkins.no, ikke for de andre partnernettstedene.
 • Rabattkupongkoden er fremdeles gyldig (sjekk hva som står på selve kupongen, eller spør der du fikk den).
 • Rabattkupongen er ikke innløst tidligere.

Hvis systemet vårt fremdeles ikke anerkjenner rabattkupongkoden, kan du kontakte oss med opplysning om rabattkupongkoden og beløpet den gjelder for.

Hvis jeg ikke løser inn hele beløpet på rabattkupongen, vil den gjenværende saldoen forbli gyldig?

Ja, den gjenværende saldoen på rabattkupongen din vil selvsagt ikke gå tapt. Du kan fremdeles løse den inn ved neste bestilling. Bare angi rabattkupongkoden på nytt.

Kan jeg løse inn to rabattkuponger i én bestilling?

Nei, du kan bare angi én rabattkupongkode per bestilling. Rabattkupongene våre kan ikke kombineres.

Presse / PR

Hvordan kan jeg kontakte dere?

Send oss en e-post via vårt skjema . Vi vil kontakte deg så snart som mulig.

Markedsføring / Samarbeid / Detaljhandel

Jeg ønsker å selge DesignSkins® med min egen design. Er et slikt samarbeid mulig?

Ja, du kan opprette din egen partnerbutikk for å selge DesignSkins® med dine egne designmotiver.

Du finner mer informasjon her: Informasjon om partnerbutikk

Jeg er grafisk designer og vil svært gjerne samarbeide med dere.

Vi er alltid ute etter nye ideer og design for butikken vår. Send oss kontaktopplysningene dine, samt en kort oppsummering av porteføljen din (link til nettsted eller nedlasting) via vårt skjema . Vi vil kontakte deg så snart som mulig.

Jeg er en detaljhandler. Hvordan kan jeg kontakte dere?

Send oss en e-post via vårt skjema . Vi vil kontakte deg så snart som mulig.

Ytterligere spørsmål

Ytterligere spørsmål

Fant du ikke svar på spørsmålet ditt? Kontakt kundestøtten via vårt skjema . Vi vil kontakte deg så snart som mulig.